The difference between them is 4cm
25% discount means we pay 100% - 25% = 75% of the original price.
Relationship between sale price and regular price?
SalePrice = (1 - 25/100) × RegularPrice
Sale price is 75% of regular price.
They all end in 0 or 5
you times how may squares are filled by 5.
you want to find the mass of only the grapes, not including the bowl. so in this case, you would subtract the mass of the bowl from the total mass. you do this because you dont need the mass of the bowl. 256g - 121g = 135g :)
30 more queen bee books have been sold.
60 queen bee books have been sold.
30 Jade Owl books have been sold.
We need to work out the difference to find out how many more Queen Bee books have been sold. 60 - 30=30
Hope this helps :D
5 minutes fewer because each box represents 5 minutes.
There are four boxes on tuesday so 4x5=20 minutes
There are five boxes on monday so 5x5=25 minutes
Then you have to subtract to find the difference.
Its the book. Hope it helps.
If the sale price is 75% of the normal price, and the normal price is $35, then you would take 75%, or 0.75 of 35, or 0.75(35)
75% of 35("of" meaning multiply)
25% of 35
.25 * 35
→c= a b , that is product of a and b is possible only when when a is m × n matrix and b is n × p matrix.
that is, number of columns of a= number of rows of b.
so, size of matrix , c= a b is , if a = (m × n)matrix
b= (n × p)matrix
then a b = [ (m × n)matrix] ×[ (n × p)matrix ]
→→c= a b= [m × p ] matrix
→→size of product a b will be equal to = number of rows of a × number of columns of b