English
English, 06.01.2021 23:30, astultz309459

URGENT CALLING ALL A P E X USERS Summarize the passage below in at least two or three sentences. Then evaluate the passage, focusing on the quality of the details included. Which portions of the passage do not provide enough detail to help the reader understand the topic? Why? After you have evaluated the passage, revise it to improve the quality of its details. In your revision, show which parts of the original paragraph you are using by underlining them. Note: You may need to make up information to add to the paragraph. (15 points)

"Consumer Risk: Buddy Blocks"
A new product on the market, Buddy Blocks, poses serious risks to children. The blocks can break easily and hurt children. Some children have even had to be hospitalized. The paint used on the blocks is also unsafe. It has caused illness in several young children. There is one age group of children who should especially avoid playing with these blocks. The national consumer product panel is considering removing this toy from the market because of the problems it has caused.

answer
Answers: 1

Other questions on the subject: English

image
English, 22.06.2019 03:30, softballlover487
May someone me with these questions
Answers: 2
image
English, 22.06.2019 04:00, Princess14321
In the excerpt above, what can be inferred by the statement, "the dillingham had been flung to the breeze during aformer period of prosperity.?
Answers: 1
image
English, 22.06.2019 05:30, harleycrider2251
Ineed writing a persuasive essay about why parents should vaccinate their kids
Answers: 1
image
English, 22.06.2019 07:40, 0436500
An illustration must be related directly to your in order to be effective
Answers: 2
Do you know the correct answer?
URGENT CALLING ALL A P E X USERS Summarize the passage below in at least two or three sentences. Th...

Questions in other subjects:

Konu
Mathematics, 03.09.2020 20:01