English
English, 08.06.2020 19:57, shelly1969

What does the adverbial clause bolded in the sentence below modify? Justin's mom thought teaching him how to cook was important so that he would be more independent.

Select the best answer from the choice provided.
A.
a verb
B.
an adjective
C.
an adverb
D.
a noun

answer
Answers: 3

Other questions on the subject: English

image
English, 21.06.2019 16:30, GracieMaeB
Mr. culpepper has disdain for his students and does not respect them. mr. culpepper is trying to create a supportive environment for his students. mr. culpepper does not know his students and does not try to know them. mr. culpepper wants to his students but does not know how to do it.
Answers: 2
image
English, 22.06.2019 01:30, jumeljean123oythxy
Read the passage from an argumentative essay. many endangered species are currently threatened by climate change. there are some laws already in place, but are they effective enough? anyone with a conscience knows that these creatures deserve the chance to survive without outside threats impeding their survival. i suppose this is a tough decision for lawmakers, but i hope they choose wisely. which statement best evaluates the claim in the passage?
Answers: 2
image
English, 22.06.2019 05:30, jessicaaflores13
Brainliest 98 points it’s so fragile even just saying its name can break it. what is it?
Answers: 1
image
English, 22.06.2019 07:30, peralesdavid34
When a text is organized according to what happened first in the story in time order, this is known as what kind of structure?
Answers: 1
Do you know the correct answer?
What does the adverbial clause bolded in the sentence below modify? Justin's mom thought teaching h...

Questions in other subjects:

Konu
Mathematics, 23.05.2021 01:10
Konu
Chemistry, 23.05.2021 01:10
Konu
Mathematics, 23.05.2021 01:10